TEL: 18931163337

Profil Perusahaan

about

Perusahaan Kami

Hebei Mujiang dagang impor sareng ekspor Co., Ltd., didirikeun taun 2019, tempatna di kamar 2003, gedong kantor internasional No.8 Ruicheng, Kacamatan Chang'an, kota Shijiazhuang. Ruang lingkup bisnis na ngaliput jasa mandiri sareng agénsi impor sareng ékspor perabotan khusus bumi, panto kai khusus, panto alloy aluminium sareng windows, hardware, bolong kawat sareng kotak gelas, kalayan impor taunan sareng volume ékspor 5 juta dolar AS.

Utamana diékspor ka Éropa sareng Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés, parantos ngadegkeun hubungan bisnis sareng perdagangan jangka panjang anu saé sareng Asia Tenggara, Éropa sareng nagara-nagara sanés, parantos ngawujudkeun skala ékonomi ékspor sareng pasar, jaringan penjualan sareng basis produksi, anu ngadukung pisan bisnis ékspor sareng pamekaran ékonomi anu berorientasi ékspor propinsi kami.

Tujuan perusahaan

Kualitas heula, palanggan pangluhurna, palayanan tingkat kahiji.

Tim kami

Kami gaduh tim khusus kami pikeun nyayogikeun jasa anu pangsaéna, Anggota tim kami diwangun ku bakat anu béda. Urang tiasa nyayogikeun sagala rupa jasa anu perhatian pikeun palanggan anu nganggo basa anu béda. Salaku tambahan, urang gaduh tanaga tungtunan saatos-penjualan profesional. Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan produk, urang tiasa saling komunikasi tanpa halangan sawaktos-waktos, pikeun méréskeun sagala rupa masalah anjeun.

Service kami

Pikeun unggal produk anu kami jual, kami gaduh kontrol kualitas anu ketat, kami bakal ngagaduhan tanaga khusus pikeun ngawaskeun prosés produksi sareng prosés loading pikeun mastikeun yén produk kami tiasa ngahontal leungeun anjeun sacara aman. Sareng kami bakal sababaraha kali mastikeun kualitas produk sateuacan dikantunkeun, janten pikeun mastikeun yén teu aya masalah sateuacan barang angkat ti pabrik.

about1