TEL: 18931163337

Jandéla Aluminium Alloy

  • New opening mode

    Modeu bubuka anyar

    Jandéla anu ngambang ngadopsi "sistem parobahan orbit mobile sumbu multi". Mode bukaan geser sisi unik na ngagulingkeun tilu mode pembukaan push-pull, bukaan horisontal sareng inversi internal di dunya. Éta ngajantenkeun panggunaan ilmiah sareng épéktip tina kaunggulan ngageser jandéla pikeun ngahémat rohangan, jandéla muka samping ditutup ku mencét, sareng jinis anu tibalik ngarobah ventilasi. Nalika jandéla anu ngambang dibuka, anjeun ngan ukur kedah ngahurungkeun gagangna pikeun muka ...
  • Casement window

    Jandéla Casement

    Kauntungannana nyaéta daérah pangbukaan anu ageung, ventilasi anu saé, panyegelan anu saé, insulasi sora, pelestarian panas sareng panerapan anu hadé Beberesih jandela merenah sareng lawang jero; jandela anu kabuka henteu nempatan rohangan nalika bukaanna kabuka. Anu ngarugikeunana nyaéta jandéla na alit sareng pandanganana henteu kabuka. Muka jandéla luar kedah nyéépkeun rohangan di luar témbok, anu gampang dirusak nalika angin ngagelebug; sedengkeun jandéla batinna nyaéta nempatan bagian rohangan di jero, sareng henteu merenah pikeun nganggo jandéla layar. Nalika muka jandéla, henteu merenah pikeun nganggo jandéla layar sareng hordéng, sapertos kualitasna henteu ditutup, sareng éta ogé tiasa nembus hujan.

  • Broken bridge aluminum window

    Jandéla aluminium pegat

    Khususna, kusabab alloy aluminium mangrupikeun logam, éta ngalaksanakeun panas langkung gancang, janten nalika aya bédana anu hébat antara suhu di jero sareng luar, alloy aluminium tiasa janten "sasak" pikeun mindahkeun panas. Upami bahan sapertos didamel kana panto sareng windows, kinerja insulasi termal na bakal goréng. Sasak megatkeun alloy aluminium nyaéta pikeun nyambungkeun alloy aluminium ti tengah. Éta nganggo palastik keras pikeun nyambungkeun alloy aluminium rusak kana sapinuhna. Kami terang yén konduksi panas tina plastik jelas langkung laun tibatan tina logam, janten panasna henteu gampang nembus sakumna bahan, sareng kinerja insulasi termal tina bahan ningkat. Ieu mangrupikeun asal nami "jembatan ngabebaskeun aluminium (alloy)".