TEL: 18931163337

Kandang Anjing Australia

Pedaran pondok:

Kandang anjing pikeun 1,2 * 1,8 atanapi 1,5 * 1,8m. Palanggan tiasa ngarakit salaku paménta.

Pikeun kandang anjing, éta sanés kandang, tapi tempat pikeun anjing, anjing tiasa gaduh rohangan anu lega di dinya.

Pikeun ukuran kennel, wilujeng sumping konsumén pikeun ngarobih, sareng kami tiasa nyayogikeunana salaku paménta anjeun.

Kandangna galvanis sareng kami nganggo bolong kawat anu dilas kanggo ngadamelna. Éta tiasa nyegah kandang atanapi anak anjing kaluar tina kandang, naon deui, éta tiasa ngajagi jalma langkung aman. 


Detil Produk

Tanda Produk

1. Fitur kennel anjing

Anjing tabung lumpat siap dianggo, gampang diatur, tabung anu kaku, padet.

Panto terpadu kalayan panutupanana aman. 

2. Perlakuan permukaan kennel anjing 

Galvanis listrik atanapi panas dicelup galvanis nyaéta prosés nerapkeun palapis séng pelindung kana waja atanapi 

beusi, pikeun nyegah karat. Sanaos galvanisasi tiasa dilakukeun sareng prosés déposisi kimia listrik sareng listrik, padika anu paling umum dianggo ayeuna nyaéta galvanisasi hot-dip, dimana bagian-bagian waja 

anu beuleum dina mandi séng molten. 

3.Protection tina kennel anjing

Milih kennel anjing tiasa masihan anjeun leyuran gancang sareng terjangkau pikeun nyayogikeun sobat dalit anjeun sareng bumi anu aman kanggo istirahat. Ogé kennel anjing kami nawiskeun pangwangunan anu unggul sareng finish anu langsing sareng gaya, atanapi anjeun tiasa nganggo panel atanapi garis boxed kami; unggal kandang anu nawiskeun tahan karat, konstruksi baja galvanis sareng gampang dipasang. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk