TEL: 18931163337

Jandéla aluminium pegat

Pedaran pondok:

Khususna, kusabab alloy aluminium mangrupikeun logam, éta ngalaksanakeun panas langkung gancang, janten nalika aya bédana anu hébat antara suhu di jero sareng luar, alloy aluminium tiasa janten "sasak" pikeun mindahkeun panas. Upami bahan sapertos didamel kana panto sareng windows, kinerja insulasi termal na bakal goréng. Sasak megatkeun alloy aluminium nyaéta pikeun nyambungkeun alloy aluminium ti tengah. Éta nganggo palastik keras pikeun nyambungkeun alloy aluminium rusak kana sapinuhna. Kami terang yén konduksi panas tina plastik jelas langkung laun tibatan tina logam, janten panasna henteu gampang nembus sakumna bahan, sareng kinerja insulasi termal tina bahan ningkat. Ieu mangrupikeun asal nami "jembatan ngabebaskeun aluminium (alloy)".


Detil Produk

Tanda Produk

1. Aluminium sasak rusak gaduh insulasi termal anu saé. Bingkai jero sareng luar propil insulasi termal digabungkeun sareng kalembutan. Pigura disegel pageuh ku hiji karét strip sareng dua strip wol. Éta gaduh kedap udara anu hadé sareng kedap cai sareng kinerja pelestarian panas anu saé. Sash jandela ngadopsi struktur kaca kerung, anu ngajantenkeun jandéla leres-leres nunjukkeun insulasi sora anu saé, insulasi panas, pelestarian sareng fungsina panas, ngahémat seueur manaskeun sareng pemanasan biaya Koefisien panas K nilai kirang tina 2.23-2.94w / m2 · K Pangaruh hemat énergi luar biasa, sareng biaya hémat énergi dina sababaraha taun parantos cekap pikeun ngagentoskeun pikeun investasi sateuacanna.

3. Anti kondensasi sareng ibun jembatan rusak aluminium. Sasak megatkeun profil aluminium tiasa ngawujudkeun struktur panyegelan tilu arah panto sareng windows, alesan misahkeun ruang uap cai, hasil sadar kasaimbangan cai isobarik gas, sacara signifikan ningkatkeun ketang cai sareng ketegangan udara tina panto sareng windows, sareng ngahontal pangaruhna tina jandéla beresih sareng caang.

4. Desain jandéla layar anti reungit tina sasak rusak. Jandéla layar henteu katingali tiasa dipasang sareng dianggo di jero sareng luar. Éta ngagaduhan pangaruh anti reungit sareng ngapung.

5. Alat anti maling sareng anti karusakan pikeun sasak ngarusak aluminium. Dilengkepan konci hardware multi-titik unik pikeun mastikeun stabilitas sareng kasalametan windows anu dianggo.

⒍Jembatan megatkeun aluminium gaduh performa insulasi sora anu saé .. Struktur na parantos dirarancang sacara ati-ati sareng sendi ketat. Hasil tés nunjukkeun yén insulasi sora tina hawa ngahontal 30-40db, anu tiasa mastikeun yén warga dina 50 méter dina dua sisi jalan tol teu kaganggu ku sora, sareng kota di sakitar ogé tiasa mastikeun jero rohangan sepi sareng haneut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami