TEL: 18931163337

Kandang

  • Australia Dog cage

    Kandang Anjing Australia

    Kandang anjing pikeun 1,2 * 1,8 atanapi 1,5 * 1,8m. Palanggan tiasa ngarakit salaku paménta.

    Pikeun kandang anjing, éta sanés kandang, tapi tempat pikeun anjing, anjing tiasa gaduh rohangan anu lega di dinya.

    Pikeun ukuran kennel, wilujeng sumping konsumén pikeun ngarobih, sareng kami tiasa nyayogikeunana salaku paménta anjeun.

    Kandangna galvanis sareng kami nganggo bolong kawat anu dilas kanggo ngadamelna. Éta tiasa nyegah kandang atanapi anak anjing kaluar tina kandang, naon deui, éta tiasa ngajagi jalma langkung aman.