TEL: 18931163337

Jandéla Casement

Pedaran pondok:

Kauntungannana nyaéta daérah pangbukaan anu ageung, ventilasi anu saé, panyegelan anu saé, insulasi sora, pelestarian panas sareng panerapan anu hadé Beberesih jandela merenah sareng lawang jero; jandela anu kabuka henteu nempatan rohangan nalika bukaanna kabuka. Anu ngarugikeunana nyaéta jandéla na alit sareng pandanganana henteu kabuka. Muka jandéla luar kedah nyéépkeun rohangan di luar témbok, anu gampang dirusak nalika angin ngagelebug; sedengkeun jandéla batinna nyaéta nempatan bagian rohangan di jero, sareng henteu merenah pikeun nganggo jandéla layar. Nalika muka jandéla, henteu merenah pikeun nganggo jandéla layar sareng hordéng, sapertos kualitasna henteu ditutup, sareng éta ogé tiasa nembus hujan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan:

Éta ngagaduhan seueur bentuk pembukaan, raoseun sareng awét. Éta cocog pikeun gedong umum, daérah padumukan sareng rékayasa kota; aksésoris hardware kualitas luhur anu awét, cecekelan operasi anu geulis sareng nyaman, sareng éta merenah sareng fleksibel pikeun muka. Masing-masing aksi panggunaan parantos diuji, sareng waktos uji kacapean langkung ti puluhan rebu, sareng geser gampang sareng mandiri Sapertos, téknologi pamrosesan panto sareng jandéla anu jempé, sampurna sareng sampurna, pusat pamrosésan kontrol program anu presisi tinggi pikeun produksi, kualitas stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami