TEL: 18931163337

Panto CPL

Pedaran pondok:

Bahan CPL mangrupikeun jinis bahan palapis profil énggal dina pasaran ayeuna. Éta mangrupikeun bahan melamin kontinyu anu dilaminasi (nganggo téknologi pamrosésan papan seuneu), anu mangrupakeun papan seuneu-tekanan rendah ipis. CPL ngagaduhan kapadetan permukaan anu luhur, résistansi maké anu tinggi, résistansi seuneu anu saé sareng kinerja tahan cai. Dina waktos anu sasarengan, permukaan kertas didamel tina pamrosésan formula IMPREGNATION khusus, janten ngagaduhan kalenturan palapis anu saé saatos pemanasan sareng palapis panenuhan saatos nyetak. Melamin mangrupikeun produk semi-bérés tina CPL.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan:

1. Tékstur Homochromatic

Tékstur, warna sareng tahan maké garis palapis CPL sareng panel panto bébas melamin sami, anu ngungkulan cacat tina bédana warna anu ageung sareng résistansi henteu nganggo disababkeun ku melamin anu cocog sareng bahan sanés. Ku alatan éta, éta bahan cocog pangalusna pikeun panto melamin.

2.Kabakaran tahan sareng awét

CPL ngagaduhan kapadetan permukaan anu luhur, résistansi maké anu luhur, résistansi anu hadé pikeun ngaduruk, tahan seuneu, tahan-uap, henteu aya perubahan warna sareng tahan corétan. Dibandingkeun sareng bahan hiasan anu sanés dina pasaran, sapertos cet, pilem PVC, papan polimér, sareng sajabana, permukaan langkung tahan corétan sareng langkung tahan seuneu, sahingga daya tahan produk dua kali.

3. Kinerja panyalindungan lingkungan anu saé

Mangrupikeun bahan hiasan tingkat tinggi anyar pikeun panangtayungan lingkungan di pasar. Produk réngsé réngsé saatos dilapis atanapi dipencét. Beungeutna henteu kedah dicét deui, anu ngirangan cilaka formaldehida pikeun awak manusa. Kinerja panyalindungan lingkungan langkung unggul, sareng tingkat panyalindungan lingkungan tiasa ngahontal tingkat E0 ngalangkungan téknologi patén "net formaldehyde antibacterial".


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami