TEL: 18931163337

Panto

  • CPL door

    Panto CPL

    Bahan CPL mangrupikeun jinis bahan palapis profil énggal dina pasaran ayeuna. Éta mangrupikeun bahan melamin kontinyu anu dilaminasi (nganggo téknologi pamrosésan papan seuneu), anu mangrupakeun papan seuneu-tekanan rendah ipis. CPL ngagaduhan kapadetan permukaan anu luhur, résistansi maké anu tinggi, résistansi seuneu anu saé sareng kinerja tahan cai. Dina waktos anu sasarengan, permukaan kertas didamel tina pamrosésan formula IMPREGNATION khusus, janten ngagaduhan kalenturan palapis anu saé saatos pemanasan sareng palapis panenuhan saatos nyetak. Melamin mangrupikeun produk semi-bérés tina CPL.

  • TY – 2 painting the door
  • Solid wood composite baking varnish for flat door

    Varnis baking komposit kai solid pikeun panto datar

    Panto datar di pasar nuduhkeun panto datar tanpa prosés cembung cekung, anu biasa disebut panto kertas komposit kulit kertas, anu didamel tina cemara Cina. Inti panto dieusian ku inti semi padet. Beungeut panto kertas padet komposit kulit kertas didamel tina babakan ponggawa. Jero alur relatif deet, sareng kulit kertas na ditiru tina tékstur sisikian kai.

  • Wenqi door

    Panto Wenqi

    Kauntungan:

    1. Rupa-rupa parobahan warna, rasa modéren sareng kapribadian anu langkung modéren sareng syarat perlindungan lingkungan héjo.
    2. Beungeut produkna lemes sareng caang, bébas tina cet, anu tiasa nyingkahan akibat parah tina gas beracun dina hawa sareng ngarugikeun awak manusa saatos nganggo bahan hiasan anu sanés.
    3. Sakali kabentuk, jaman pangwangunanna pondok, nyaéta, panarimaan tiasa dinikmati sareng impian tiasa diwujudkeun sateuacanna.
    4. Bahan hiasan gratis cet dikembangkeun ku ngagunakeun téknologi manufaktur luar negeri anu maju sareng bahan baku impor kualitas luhur ngagaduhan kaunggulan résistansi dampak, pembakaran non spontan, bukuan ngengat, beueus-buktina, pangropéa anu saé, henteu-toksik, henteu raos sareng polusi- gratis.
    5. Pangwangunanna merenah, anu tiasa diteukteukan, dirit, didamel sareng dipaku.
    6. Numutkeun idéntitas anjeun, lingkungan, kapribadian, rasa pikeun ngarobah rupa-rupa bentuk anu béda, mangrupikeun bahan idéal pikeun hiasan bumi sareng hiasan interior.

  • TY – 1 painting the door
  • CPL door of the lacquer that bake
  • Solid color painted door

    Panto dicét warna anu padet

    Bahan dasar panto baking cet nyaéta papan kapadetan. Permukaanna disemprot ku cet anu diimpor (tilu handapeun, tilu sisina, sareng dua lampu) salami dalapan kali kanggo ngawangun prosés, nyaéta, saatos ngalukis, dipanaskeun sareng garing di ruang garing. Papan baking cet dicirikeun ku warna caang, modél gampang, pangaruh visual anu kuat, geulis pisan sareng modis, kinerja tahan cai anu hadé, kamampuan anti polusi anu kuat sareng gampang ngabersihkeun. Kalemahanana nyaéta tingkat téknis luhur sareng tingkat tolak ukur tinggi, janten hargana tetep luhur; nalika ngagunakeunana, urang kedah ati-ati kalayan ati-ati, kawilang sieun nabrak sareng goresan, sakali rusak, sesah ngalereskeun sareng ngagentos sadayana; éta langkung cocog pikeun konsumén ngora sareng luhur anu ngagaduhan sarat anu langkung luhur dina penampilan sareng kualitas sareng ngudag pantun.