TEL: 18931163337

Pager

  • Triangular bent Curved Fence

    Pager melengkung segitiga

    Pager Bolong Dilas mangrupikeun vérsi ékonomis tina sistem pager, diwangun tina panel pager bolong anu dilas sareng profil bujur anu ngawangun pager anu kaku. Panel pager dilas ku kawat baja karbon rendah kualitas luhur, permukaan anu diubaran ku palapis semprot bubuk poliéster éléktrostatik tina bahan-bahan galvanis. Teras sambungkeun panel pager ku tulisan ku klip anu cocog. Kusabab strukturna anu saderhana, gampang dipasang sareng penampilan anu saé, beuki seueur palanggan nganggap pager bolong salaku pager pelindung umum anu pikaresep.

  • Temporary Fence

    Pager Samentawis

    Aplikasi: Tiasa motong baja karbon, stainless steel, tambaga, aluminium sareng pipa sareng profil sanésna, sapertos: tabung, pipa, pipa lonjong, pipa persegi panjang, H-beam, I-beam, sudut, kanal, jsb Alatna nyaéta loba digunakeun dina sababaraha jinis lapangan pipa profil profil, industri pembuatan kapal, struktur jaringan, baja, rékayasa laut, pipa minyak sareng industri sanés. Perkenalan Produk: Pager jenis ieu didamel ku bolong kawat anu dilas sareng pipa waja. Pikeun pager, gampang mah ...