TEL: 18931163337

Modeu bubuka anyar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Jandéla anu ngambang ngadopsi "sistem parobahan orbit mobile sumbu multi". Mode bukaan geser sisi unik na ngagulingkeun tilu mode pembukaan push-pull, bukaan horisontal sareng inversi internal di dunya. Éta ngajantenkeun panggunaan ilmiah sareng épéktip tina kaunggulan ngageser jandéla pikeun ngahémat rohangan, jandéla muka samping ditutup ku mencét, sareng jinis anu tibalik ngarobah ventilasi. Nalika jandéla anu ngambang dibuka, anjeun ngan ukur kedah ngahurungkeun gagangna sacara lembut pikeun muka jandéla Saatos diusir, dorong teras tarik ka hiji sisi pikeun ngawujudkeun fungsi jandéla sash muka sareng muter.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami