TEL: 18931163337

Kaahlian pangropéa tina panto kai sareng perhatian dina panggunaan sapopoé

Dina hiasan modéren, kusabab panto kai ngagaduhan ciri caket kana tékstur alami sareng rupa-rupa épék hias, janten seueur pilihan masarakat pikeun ngahias rohangan. Janten saatos panto kai dipasang, kumaha carana mastikeun umur jasa panto kai dijaga sakedik langkung lami dina prosés panggunaan? Dina édisi ieu, Mujiang bakal ngenalkeun katerampilan pangropéa sareng pancegahan panggunaan panto kai secara rinci. Hayu urang terang éta.

Beberesih permukaan. Sapopoé meresihan debu sareng kokotor dina permukaan panto kai mangrupikeun padamelan dasar, tapi ogé meryogikeun kasabaran. Nalika ngaluarkeun noda dina permukaan panto kai, kaén katun lemes kedah dianggo ngusap, sabab gampang ngagosok permukaanna ku kaén anu atos. Nalika noda teuing atra, anjeun tiasa nganggo agén beberesih nétral, odol atanapi jati beberesih khusus jati. Saatos ngaluarkeun noda, usap garing. Entong dikumbah ku cai. Langkung perhatosan kedah diperhatoskeun yén kaén anu direndog ku réagen nétral atanapi cai henteu kedah disimpen dina permukaan panto kai kanggo waktos anu lami, upami éta bakal ngarusak permukaan sareng ngarobih warna atanapi ngupas tina bahan finish permukaan. Salaku tambahan, perhatoskeun kana juru panto kai, ulah diusap teuing, upami henteu éta bakal ngabalukarkeun cet juru murag. Lebu dina panto kai tiasa diberesihan ku pembersih vakum.

2. Salaku tambahan pikeun usaha ngabersihkeun permukaan pikeun ngalakukeun hal anu saé, bahan panto kai ogé kedah dijaga sacara ati-ati. Kusabab ciri panyusutan garing sareng ékspansi Uap, rengat atanapi panyusutan sakedik panginten nalika suhu sareng kalembabanna rada béda. Anu kedah urang terang nyaéta kalayan parobihan iklim, panyusutan kai sareng fénoména sanés mangrupikeun fénoména alami. Tapi upami kualitas panto kai henteu saé, atanapi panto kai sanés produk anu mumpuni, panto kai gampil dibentuk. Kusabab kitu, pilih kualitas panto kai aslina, salami teu dihaja dirusak, henteu gampang teuing némbongan fenomena retakan.

3. Detilna aya hubunganana sareng kahirupan jasa panto kai. 1. Pikeun ngémutan kapasitas muatan panto, perlu ngaleutikan gantung barang anu beurat dina daun panto, supados teu aya tabrakan sareng corétan objék anu seukeut. Nalika muka atanapi nutupkeun panto, tong nganggo teuing kakuatan sareng ulah pencét panto kai. 2. Entong muka konci panto ku panangan anu baseuh, atanapi percikan pelarut korosif dina panto kai sareng kuncen. 3. Pikeun engsel, konci panto sareng kagiatan aksésoris hardware anu sering sering ogé, langsung ketang nalika janten leupas. Upami konci panto henteu jalan, anjeun tiasa nambihan sajumlah busa pensil kana liang koncina, tapi ulah sawenang-wenang minyak. 4. Upami anjeun hoyong ngajaga warna caang tina panto kai, anjeun sacara rutin tiasa lilin pikeun pangropéa na. Dina raraga nyingkahan kasulitan dina ngajaga panto kai ka hareupna, perlu langkung usaha nalika ngagaleuh. Pikeun panto kai aslina, hal anu mimiti diperhatoskeun nyaéta milih mérek anu saé, ngabédakeun sababaraha "panto kai aslina" anu némbongan di pasar. Ayeuna, pasar panto kai aslina panas. Éta henteu tiasa ditetepkeun yén sababaraha panto kai palsu dianggo salaku panto kai asli. Sareng dina raraga ngirangan biayana, kai sésa dianggo kanggo ngukir, sareng témpél lem dianggo pikeun palsu sadaya ukiran kai. Ieu konsumén kedah merhatoskeun.

Di dieu, Mujiang ngingetan ka anjeun: sababaraha pabrik alit mésér bahan baku ti pasar kai sareng langsung ngolah produk réngsé. Dina raraga nyederhanakeun prosés produksi, balak tanpa pelestarian kaséhatan, degreasing, serat pelem sareng garing langsung diolah sareng dijual, balukarna fenomena fisi engké.


Pos waktos: Nov-13-2020