TEL: 18931163337

Naha beuki seueur anu milih panto ékologis?

Panto sanés ngan ukur sajenis hiasan rohangan, tapi ogé wali unggal rohangan mandiri. Fungsi anu éndah, jempé, aman sareng anu sanés penting, tapi "awét" gampang dipaliré ku pangguna awal.

Kusabab produk non awét moal langsung ngalaan seueur masalah saatos pamasangan awal. Meureun saatos tilu atanapi lima taun, deformasi, retakan sareng masalah sanésna muncul dina kasuksésan. Dina waktos ieu, seueur pangguna mimiti kaduhung kana psikologi masarakatna sorangan, sareng dina hiasan anu kadua, daya tahan produk bakal janten prioritas utama.

Sacara umum, umur hirup hiasan bumi sakitar 10 taun, sareng umur jasa panto ékologis langkung ti 20 taun, sareng umur jasa panutup panto ékologis paling luhur atanapi bahkan langkung ti 50 taun. Kukituna, sateuacan hiasan salajengna salajengna, moal aya kaayaan salaku "teu aya gaganti, teuing hésé dipasang".

Naha panto ékologis na awét? Nyandak panto ékologis high-end Mujiang salaku conto, keel nyoko kana alloy aluminium magnésium titanium generasi kalima, kalayan ketebalan 1,5mm. Sareng bahan aluminium aslina anu ngagaduhan kakuatan anu luhur, mangrupikeun produk anu paling saé pikeun panto interior bumi modéren, anu tahan cai, tahan-uap, anti rengat, anti karat, anti korosi, anti dampak, non deformasi sareng umur panjang.

Sumawona, panto ékologis Mujiang kelas luhur cocog pikeun panerapan pamandangan bumi. Salaku conto, panto dapur dina lingkungan anu langkung lembab biasana daérah terlarang tina produk panto kai. Tapi, ciri panto ékologis tahan cai sareng tahan lembab tiasa ngabéréskeun masalah ieu sareng langkung cocog pikeun lingkungan asor relatif langkung luhur sapertos dapur sareng kamar istirahat.

Salaku tambahan kana dua kautamaan katahanan sareng panggunaan umum, panto kai Mujiang ngagaduhan sababaraha kaunggulan sanés:

Langkung modis

Papan panto ékologis kelas luhur panto kai Mujiang kalebet kai, kaén, batu, warna padet sareng sababaraha épék séjén. Rarancangna novél sareng saderhana, modis sareng murah haté, anu tiasa langkung cocog sareng sarat generasi anyar pasén 90-an dina penampilan produk.

Langkung kuat

Dina watesan panyalindungan lingkungan, bahan utama panto kai Mujiang nyaéta aloi aluminium magnésium titanium, papan multilayer komposit anti-baktéri sareng tahan seuneu, papan anti bakteri anti Beite, pelat tahan bébas cét ékologis, bébas tina formaldehida sareng logam beurat, sareng ngahontal standar panyalindungan lingkungan tina E1.

Upami anjeun ngan ukur hoyong terang produk kategorina, mangga sumping ka Mujiang panto ékologis luhur pikeun ngabandingkeun. Kuring yakin anjeun bakal milih panto ékologis high-end Mujiang anu langkung saé kalayan langkung seueur pantun, langkung pageuh sareng panangtayungan lingkungan sapertos seueur kulawarga!


Pos waktos: Nov-13-2020