TEL: 18931163337

Varnis baking komposit kai solid pikeun panto datar

Pedaran pondok:

Panto datar di pasar nuduhkeun panto datar tanpa prosés cembung cekung, anu biasa disebut panto kertas komposit kulit kertas, anu didamel tina cemara Cina. Inti panto dieusian ku inti semi padet. Beungeut panto kertas padet komposit kulit kertas didamel tina babakan ponggawa. Jero alur relatif deet, sareng kulit kertas na ditiru tina tékstur sisikian kai.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Solid wood composite baking varnish for flat door (6)

Panto datar ngagaduhan sejarah anu panjang, polos na, saderhana pikeun nyandak rasa mantep. Éta nganggo jati, maple, lebu Manchurian, ek sareng sajabina. Karakteristikna gampang dibersihkeun, lemes sareng berehan. Biasana dianggo dina hiasan bumi saderhana sareng saderhana. Kalayan panggunaan bahan leuweung alami sareng mulia, tékstur alami dina permukaan masih seger pisan, masihan raos anu seger, kalayan judul saderhana tapi henteu saderhana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami