TEL: 18931163337

Pager Samentawis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

60118672061574608

Pambuka Produk:

Pager jenis ieu didamel nganggo bolong kawat anu dilas sareng pipa waja.

Pikeun pagerna, gampang dipasang sareng éta langkung aman ku sampéan.

Hal ieu seueur dianggo pikeun situs konstruksi samentawis sareng acara khusus.

Pager samentawis diwangun ku panel pager, suku sareng jepitan.

Sadaya jelema gampang diangkut sareng dirakit.

Hal ieu seueur dianggo di pasar Australia, Selandia Anyar, Kanada sareng AS.

Kauntungan

Anti-nanjak bolong dieusian

Las leungeun 360 ° antara pipa nangtung sareng horizontal

Pipa horisontal tungtung crimped pikeun kakuatan ningkat

Luhur Patokan Industri dina kandel galvanis

nawiskeun résistansi korosi anu saé, sipat anti sepuh,

résistansi asam sareng alkali, permukaan lemes sareng rapih sareng sentuhan anu raoseun

Gampang nyetél sareng angkat.   

prosés produksi:  

Pra panas beuleum gal. gambar kawat --- motong kawat --- kawat dilas --- motong juru bolong

--- Pra panas beuleum gal. pipa (tungtung pipa horizontal ditumbuk) dilas-ngagosok las-cet epoxy anti karat-nyemprot bubuk bubuk sliver dina unggal las — susun-bungkus

Pager samentawis Australia panas dicelupkeun

Tube Babak :

32.0mm * 1.3mm

Aperture:

60mm * 150mm --- (63mm * 153mm)

Diameter:

3.0mm

Panjangna:

2400.0mm (8 ')

Jangkungna:

2100.0mm (7 ')

Kawat Horisontal :

12,0 PCS

Kawat nangtung:

38,0 PCS

Ukuran Panel :

2336mm * 1740mm = 5.23kg

Tube:

2336.0mm * 2 + 2100.0mm * 2 = 8.87m ----- 8.57kg

Beurat:

13,48kg

Suku:

60.0mm * 23.0mm * 13.0mm ;  

Klip + sekrup

Jarak tengah: 100.0mm * 32.0mmRound Tube + 10.0mm (Kutub) * 40.0mm (panjang)
Pamakéan: Konstruksi, Ladang, sareng pelindung luar.

Pakét:

658616540443288027

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk