TEL: 18931163337

Pager melengkung segitiga

Pedaran pondok:

Pager Bolong Dilas mangrupikeun vérsi ékonomis tina sistem pager, diwangun tina panel pager bolong anu dilas sareng profil bujur anu ngawangun pager anu kaku. Panel pager dilas ku kawat baja karbon rendah kualitas luhur, permukaan anu diubaran ku palapis semprot bubuk poliéster éléktrostatik tina bahan-bahan galvanis. Teras sambungkeun panel pager ku tulisan ku klip anu cocog. Kusabab strukturna anu saderhana, gampang dipasang sareng penampilan anu saé, beuki seueur palanggan nganggap pager bolong salaku pager pelindung umum anu pikaresep.


Detil Produk

Tanda Produk

detail (1)

Pambuka Produk:

Pager Bolong Dilas mangrupikeun vérsi ékonomis tina sistem pager, diwangun tina panel pager bolong anu dilas sareng profil bujur anu ngawangun pager anu kaku. Panel pager dilas ku kawat baja karbon rendah kualitas luhur, permukaan anu diubaran ku palapis semprot bubuk poliéster éléktrostatik tina bahan-bahan galvanis. Teras sambungkeun panel pager ku tulisan ku klip anu cocog. Kusabab strukturna anu saderhana, gampang dipasang sareng penampilan anu saé, beuki seueur palanggan nganggap pager bolong salaku pager pelindung umum anu pikaresep.

Perawatan permukaan: Galvanis, PVC dilapis,

Fitur:

• Instalasi Gampang

• Épéktip biaya

• Saé katingalina

• Pilihan anu béda dina warna numutkeun lingkungan anu nganggo

• Kuat anti karat sareng kamampuan anti karat

• Pilihan anu béda pikeun masang klip sapertos logam atanapi plastik

• Pilihan béda tina pos

detail (2)
detail (3)

Ukuran Pos:

Pasagi pos 40x40mm, 50x50mm, 60x60mm, 40x60mm
Pos babak 40-60mm
Pos persik 50x70mm, 70x100mm
Tulisan kandel 1.2-2.5mm
Jangkungna pos 0.8-3.5M
Basis pos: nganggo atanapi henteu nganggo flange dasar duanana sayogi.
Pasang fittings: klip sareng sambel sareng kacang 
Klem: jepitan logam / anti-UV palastik clamp
Pos cap: cap logam / cap plastik anti UV 

Detil Tembongkeun:

detail (4)
detail (5)
detail (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk