TEL: 18931163337

Séng sareng Pager Baja

Pedaran pondok:

Pager pikét luhur-luhur ieu ngalangkungan gaya pikét kalayan tumbak anu diteken di luhur henteu ngan ukur nyayogikeun tampilan klasik anu ngagaduhan nami, éta ogé mangrupikeun pager aluminium anu langkung populér, nyandak daya tarik visual anu pikaresepeun pikeun harta anjeun. . Pikét top-top

Pager mangrupikeun hiasan modérn anu langkung modis, pager logam di pasar sareng sayogi dina 2 atanapi 3 rél kalayan pilihan rel handapeun siram, ogé. Cingcin hiasan sareng gulung tiasa ditambihan pikeun tampilan anu langkung hias.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan:

Tabung waja, atanapi tabung waja galvanis

Permukaan:

Panas dicelup galvanis, Bubuk dilapis

Warna:

Sagala warna RAL sayogi.

Aplikasi:

Padumukan sareng villa, daérah bisnis sareng industri, pabrik sareng bengkel, gedong umum, taman, jalan.

Kaunggulan:

Anggar pvc tiasa dirakit kalayan gampang sareng kimia na aya panyalindungan uv.

Pagerna ngagaduhan kakuatan anu saé sacara relatif tinggi sareng pangaruh hiasan anu jelas pisan.

Jenis produk Anggar ieu nawiskeun résistansi korosi anu saé, tahan umur, pandangan anu saé, saderhana

sareng instalasi gampang.

Prosedur Téhnologi:

1. Hot-dip galvanizing: perlindungan tambahan ngalawan karat, korosi;

 2 Séng fosfat: Ngamajukeun adhesi antara waja sareng pilem palapis;

 3. Mantel bubuk epoxy-euyeub séng: Nyayogikeun awét, anti impaksi sareng anti korosi;

 4. jaket warna poliéster: Kalayan sinar anti-UV tambahan, korosi sareng beberesih diri


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami